Thursday, January 5, 2012

sorry...only for dutch/belgian :(

Enige tijd geleden via een (onafhankelijk) onderzoeksbureau, waar ik mezelf heb ingeschreven als test persoon, een hele doos met 5 verschillende geuren Ambi Pur 3volutions ontvangen om uit te mogen testen. Na ze allemaal getest te hebben probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken hiermee. Ik ben zelf enorm enthousiast over deze vorm van geur verspreiden in je huis/woon-/werkomgeving. 

Het werkt namelijk op de volgende manier; via een elektrische geurverspreider word om de 45minuten een van de 3 geuren verspreid die aanwezig zijn in het apparaatje. Zo heb je niet een eentonige geur in je huis waaraan je went en dus op een gegeven moment ook niet meer ruikt, maar word je je door de verandering van geurtonen bewust en blijf je de aroma's ruiken.

Op dit moment zijn er 5 verschillende geuren op de markt gekomen ( niet allen zitten in de startverpakking, maar zijn wel als navul geur beschikbaar) te weten; 1. Fresh New Day, 2. Japan Essence, 3. Oriental Dreams, 4. Heavenly Flowers en 5. Relaxing Countryside.

Zelf heb ik natuurlijk in deze weken m'n favorieten wel ontdekt. Zou je zelf ook een van deze geuren willen ontdekken ik ben in bezit van enkele kortingskaartjes (voor aankopen bij de Kruitvat) die ik je natuurlijk wil overhandigen. Zelfs heb ik geurkaarten om de geuren eens te vergelijken als je nog niet aan een startverpakking wilt beginnen.

Mij help je enorm door dit bericht rond te delen en meer mensen op de hoogte brengen van de nieuwe Ambi Pur artikelen.

Heb je zelf interesse om ook bij dit onderzoeksbureau ingeschreven te staan ( waarschijnlijk zal het niet lukken om aan de Ambi Pur actie deel te nemen, maar meerdere van dit soort zullen volgen), laat het mij dan weten. Ik zal ervoor zorgen dat ze contact met je opnemen.

thnx :)

5 reacties:

Azazella said...

wow dat is wel een heel gaaf artikel om te testen :D
welk bureau is het? want ik heb me al eens ooit een keer bij een test site aangemeld maar in jaren tijd nooit iets mogen testen :(

Anonymous said...

Leuk! Maar waarvoor ik effe langskwam was eigenlijk dit:
Mocht je effe tijd en zin hebben, You've been tagged! ;)
http://barbieliciousbeauty.blogspot.com/2012/01/tag-11-questions.html

Love,
Nathalie

AVY said...

I don't understand but it looks cute *:)

/ Avy
http://MyMotherFuckedMickJagger.blogspot.commerel said...

Toevallig hebben we hier in huis sinds maandag Brand new day in het stopcontact. Ik zou zelf van meer fruitig zijn, maarja, moet ook rekening houden met m'n vriend.

Petra said...

Brand in huis?

Nail Art Zelf Doen

Post a Comment